Ledig tjänst: Erfaren produktutvecklare

Vi söker fler produktutvecklare

Vi genomför just nu många spännande utvecklingsprojekt och har flera nya projekt på gång. För att växa som planerat och möta efterfrågan behöver vi fler mekanikkonstruktörer till vårt kontor i Solna. Vi söker dig som drivs av att utveckla produkter och har minst 7 års erfarenhet av produktutveckling. Stämmer detta in på dig så har vi ett spännande erbjudande! 

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och har stor erfarenhet av att utveckla produkter. Ditt mål är att utifrån vår kunds affärsmöjlighet och förutsättningar nå en optimal produkt för både vår kund och deras användare.

Viktiga egenskaper för att lyckas hos oss förutom din tekniska kompetens är bland annat att du är en god kommunikatör, kan skapa förtroende, har förmågan att lyssna, är social och har bra självförtroende. Du är även duktig på att samarbeta. Vi ser gärna att du inom ett antal år utvecklas till konstruktions-, projektledare eller till att ansvara för en egen konsultgrupp. Som produktutvecklare hos oss får du omväxlande utmaningar i många olika branscher. Du får jobba med varierande uppdrag på vårt kontor eller hos våra kunder. Du kommer vara en viktig del i våra utvecklingsprojekt och jobba från idé, genom alla utvecklingsfaser, till produktionssättning. 

På Oxyma är vi stolta över vår metodik och vårt varumärke. Vi uppfattas av våra kunder som kompetenta, nytänkande och med kundens affär i fokus. Det är därför viktigt för oss att arbeta långsiktigt – både med relationen till våra kunder och till våra anställda. Det bidrar till en engagerad och positiv anda där våra medarbetare gärna hjälper våra kunder och sina kolleger samt delar med sig av sina tidigare erfarenheter. Vi uppskattar blandningen av kvinnliga och manliga produktutvecklare med olika roller och kompetenser. Du kommer att få vara med på många gemensamma aktiviteter och ha många kontakter med kunder och anställda, det ger dig en stimulerande och trivsam företagskultur att utvecklas i.

Våra kunder är allt från små till stora produktägande företag och kunderna återfinns i alla branscher där behovet av affärsfokuserad produktutveckling finns. 

Krav för tjänsten är att du har:
• en akademisk utbildning som civilingenjör
• minst 7 års erfarenhet av produktutveckling 

SÖK TJÄNSTEN:

Tycker du att det låter intressant och passar väl in på dig? Skicka i så fall din ansökan med en personlig beskrivning och CV till e-post: jobb.stockholm@oxyma.se senast den 6:e februari. Har du frågor om Oxyma eller om tjänsten i övrigt får du gärna ringa Joakim Nordström, 08-410 00 833.